Zdroj: https://www.odyseatour.cz/2.rocnik-oficialniho-odemykani-vltavy-2013  •  Vydáno: 24.1.2013 17:28  •  Autor: Odyseatour

2. ročník oficiálního odemykání Vltavy (2013)

2. ročník oficiálního odemykání Vltavy (2013)Na podzim jsme řeku zodpovědně zamknuli a na jaře ji musíme se vší slávou odemknout. Přijďte všichni!!! Je to krásný začátek vodácké turistické sezony na Vltavě.

Datum konání: 13.04.2013
Místo konání: řeka Vltava (Č. Krumlov - Zl. Koruna)

Vyplujeme z Českého Krumlova (kempu U Trojice ř.km 280,6), kde proběhne v 10:00 klasické odemčení řeky a pak okolo 11:00 vyplujeme. Končíme v kempu ve Zlaté Koruně (ř.km 268,5) v odpoledních hodinách.

Naplánovaná trasa je dlouhá 12 km (cca 2-3 hod plavby).

Akci zaštiťuje iVltava.cz za podpory vodáckých půjčoven CK Cesta, Odysea, Pirát, Ka-servis a kempů ve Zlaté Koruně (Kemp u Kučerů a Kemp Koruna) a v Českém Krumlově (kemp U Trojice)

DOPROVODNÝ PROGRAM A ORGANIZACE:
Na startu během odemykání řeky bude hrát veselá hudba a budou zajištěny teplé nápoje, pivko a něco na zub.

Po cestě bude otevřeno občerstvení U Milana, kde bude možnost si na ohni opect něco z vlastních zásob, koupit flákotu či klobásu a doplnit tekutiny!!

Ve Zlaté Koruně pak bude otevřena restaurace a občerstvení v kempu (pravděpodobně se ku příležitosti odemčení Vltavy bude dělat i prasátko ;-)), v případě zájmu možno domluvit i večerní program.
Bezplatné parkování zařízeno v obou kempech.